Followers

Monday, April 4, 2011

Beri aku kekuatan!!!

Lamanya Ellen tak update entry di sini ...semua ni sebab , Ellen rasa sangat2 down...tak tau nak buat apa...fikir cam ni salah, fikir cam tu pun salah....susahnya nak fikir...last2 Ellen ambil keputusan untuk tak mo fikir lagi...biarlah apa nak jadi..terjadilah menurut apa yang akan terjadi....Ellen pasrah!!

Hari tu Ellen dah kuar wad..wad ni dah jadi cam rumah kedua Ellen plak...tak pa lah kan yang penting Ellen dapat teruskan sisa2 hidup ini....Ellen kena hargai semua yang ada....biar apa cabaran datang...hadapinya dengan tenang....

Minggu lalu Ellen demam lagi...demam dah jadi macam mainan dalam hidup Ellen...tapi Ellen nak jadi kuat...tak nak tunjuk yang Ellen ni demam...selagi masih berdaya, selagi itu akan Ellen menulis di sini dan mempostkan sesuatu di blog yang lagi satu..syukur Ellen panjatkan kepada Allah kerana blog Ellen yang satu tu walaupun tak sepopular blog2 yang lain...tapi tetap menerima kunjungan2...kadang2 terasa juga bila ada orang buat entry yang menyindir Ellen...(maybe ellen ja yang terasa)....tak per la kan.....small matter ja kan....

Dengan berbekalkan demam tu...Sekali lagi Ellen ditahan di wad sampai hari ni...sebab ada sesuatu yang nak doktor tu monitor kat Ellen..entahlah...ikut jer la apa kata Doktor kan...tapi yang best...mereka izinkan Ellen untuk keluar p menunaikan kewajiban Ellen setiap minggu....syukur sangat2 sebab mereka memahami tapi selesai ja apa nak buat kena balik kat sini plak...sedih sangat....Ellen akan sambung nak buat Chemo lepas ni..maybe esok atau lusa..so korang doa2 kan lah ya...

Kesan dari rawatan yang lalu dah Ellen rasai....walau tak serius, ia tetap ada....rambut Ellen dah berguguran...adakah ia akan botak?tak sanggup nak fikirkan.......Ellen biarkan semuanya berlalu begitu saja...Ellen kena kuat untuk hadapi semua ni....Ellen sangat2 berharap agar Ellen boleh jadi cam dulu....

3 comments:

Cik T-pah said...

semoga cepat sembuh ^_^

Lagenda said...

kuat ellen..ingat..kena kuat!

bnyk2 bersabar dan tawakal ye

.:|kamaryeah|:. said...

mar doakan semoga sis kuat ya~
mar mgkin xrasa ape yg sis rasa...
tp mar akn cuba semampu mar utk support sis ya~
syg sis slalu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...